Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Error message

Strict warning: Only variables should be passed by reference in cs_slideshow_block_view() (line 58 of /home/montmelo/public_html/sites/all/modules/custom/cs_slideshow/cs_slideshow.module).

La Fiesta de la Espuma

El Nordschleife construït del 1925 a 1927 resisteixe al pas del temps. Incrustat entre els arbres de la muntanya de Eifel, va ser construït durant els anys vint al voltant del petit poble de Nürburg i el seu castell – d'aquí el seu nom. Està situat a la regió de les muntanyes Eifel, una zona volcànica prop de la frontera amb Bèlgica (Spa-Francorchamps està a uns 150 km, perquè us feu una idea). Les zones boscoses i uns desnivells que fan por (el desnivell entre el punt més alt, Hohe Acht, i el més baix, Breitscheid, és de 300 metres) va ser el que va portar a Jackie Stewart a batejar-ho com l'Infern Verd, el nom amb el qual se li coneix popularment pels afeccionats, és un circuit que exigeix concentració des de la sortida.
La pista original es compon de dos traçats: un de 22.810 quilòmetres anomenat el Nordschleife (part Nord) i un altre de 7,747 quilòmetres batejat com Südschleife (part Surde espectacular traçat i se succeeixen vèrtexs com els dos Karrusell, dos girs de 180º peraltats al costat de rectes en les quals se superen els 300 quilòmetres per hora. Els noms d'alguns dels seus girs avisen als pilots: Galgenkopf (el cap del penjat), Fuchsröhre (el tub de la guineu), Flugplatz (l'aeròdrom, perquè allí els monoplazas, durant uns segons, es desenganxaven del sòl) o Eiskurve (la corba del gel). "És com una barreja entre tram de ral·li i circuit" i a més, té una climatologia molt especial, et pot ploure en un tram i en un altre no"
El seu tancament per a la F-1 va ser per causa de l'accident de Niky Lauda en el GP d'Alemanya de 1976 en el qual va estar 55 segons embolicat en flames i gairebé perd la vida. Es van prendre mesures, que malgrat i tot, insuficients per a la tornada del Gran Circ.
Actualment aquest circuit obre les seves portes per provar els seus vehicles grans marques, també per al GP-Strecke, carreres de les VLN Sèries o les pròpies 24 Hores del Nürburgring
Carlos Sainz porta dos anys seguits competint en les 24 hores de Nürburgring.

Media